Ajankohtaista

Syyskokouksen 27.11. päätöksiä

Keravan Eläkeläiset ry valitsi syyskokouksessaan 27.11.2023 puheenjohtajaksi Mikko Raunion ja varapuheenjohtajaksi Paavo Timosen. Muiksi johtokunnan jäseniksi valittiin Ulla Karppinen, Lauri Saloriutta, Ritva Innala, Ilona Savelius, Anneli Värttiö, Eila Tallus, Timo Hell ja Ritva Vallius, varajäseniksi Oili Liukkonen, Anja Parviainen, Aila Kuusela ja Tapio Valonen.

Eläkeläiset ry:n Uudenmaan aluejärjestön aluetoimikuntaan valittiin Maila Hölttä ja varalla Mikko Raunio.

 

Kokous hyväksyi seuraavan kannanoton esteettömyydestä:

Kun asukkaamme ikääntyvät ja tulevat huonompaan kuntoon ja kun lisäksi monet asukkaamme esim. vamman takia joutuvat käyttämään liikkumiseensa apuvälineitä, heidän on yhä vaikeampaa päästä ulos asuintalostaan, tai sinne takaisin. Esteinä ovat ovien kynnykset ja erityisen usein raskaat ovet. Sama koskee usein myös julkisia tiloja.

Olemme syyskokouksessamme 27.11.2023 päättäneet esittää Keravan kaupungille, että se rakennusjärjestystään uusiessaan ja asemakaavamääräyksissään parantaa esteettömyyttä ja kulkemisen helppoutta.  Nämä tavoitteet tulisi ottaa huomioon sekä asuintaloissa että julkisissa tiloissa ja vanhoja tiloja peruskorjattaessa Ohjeissa olisi suositeltava myös raskaiden ovien sähköisiä avausmekanismeja.

 

Keravan Eläkeläiset ry

Mikko Raunio

puheenjohtaja

← Artikkeli: Takaisin ajankohtaisiin

Ajankohtaista

Syyskokouksen 27.11. päätöksiä

Keravan Eläkeläiset ry valitsi syyskokouksessaan 27.11.2023 puheenjohtajaksi Mikko Raunion ja varapuheenjohtajaksi Paavo Timosen. Muiksi johtokunnan jäseniksi valittiin Ulla K[...]