Toiminta

Toivotamme jäsenet lämpimästi tervetulleiksi harrastuspiireihin sekä muuhun toimintaan. Kaikki toiminta on vapaaehtoista mihin voi osallistua kunnon ja innostuksen mukaan. Kaikkiin kerhoihin voi tulla tutustumaan ilman ennakkoilmoitusta.

Keittiökerho Köökki

Annikki ja Kaisu tarjoilemassa ystävänpäiväleivoksia ja kahvia.
Annikki ja Kaisu tarjoilemassa.

Keittiössä toimii 8-10 henkilöä jotka vastaavat tarjoilusta eri tilaisuuksissa. Torstaikerhossa toimitaan pareittain, vuoroviikoin.

Myyjäisiä valmistellaan yhdessä muiden kerhojen kanssa joulun alla, sekä keväällä munkki- ja simamyyjäiset. Myös keittiötoiminta on sitä mukavaa sosiaalista toimintaa, mitä eläkeläiset jäsenilleen tarjoavat.

Kaikki tarjottava pyritään valmistamaan itse, jolloin leivonnaiset ovat herkullisen tuoreita. Myös juhlatilaisuudet valmistetaan omassa keittiössä. Samoin kokous ja koulutus tarjoilu. Isompiin tilaisuuksiin kuten Pateniemipäiviin on panostettu yhdessä muiden kerhojen ja jäsenistön kanssa.

Jos olet innostunut keittiötyöstä niin tervetuloa köökkiläisten ahkeraan joukkoon

Terveisin Annikki puh. 0405960768

Maanantai Miesten jumppa

 

 

Miesten jumppa maanantaisin klo 8.45 – 10 Honkapirtin voimistelusalissa.

Aloitamme viikon reippaasti, iloisesti liikkuen ja tuttuja tavaten. Pukuhuoneisiin tullaan hyvissä ajoin. Alkaa iloinen puheensorina ja siirrytään saliin heittelemään pehmopalloa ja koripalloa. Jumppa alkaa kellon mukaisesti 9.00 alkulämmittelyllä josta siirrytään varsinaiseen jumppaan. Vaihtelemme vuoroviikoin kuntojumppaa, puntti jumppaa(pienet käsipainot), keppijumppaa, kuminauhajumppaa ja kuntopiiriä. Lopuksi venyttelyä ja rentoutumista. Keho ja mieli ovat valmiina aloittamaan viikon askareet.
Vetäjänä Juhani Leppänen p.0445510093

JUMPPAOHJELMA 9.00 – 9.55
ALAOVI AUKEAA 8.45

KEVÄT 2022
10.1. kuntojumppa, 17.1. kuntojumppa, 24.1. kuntojumppa, 31.1. kuminauha, 7.2. punttijumppa, 21.2. keppijumppa, 14.2. keppijumppa, 28.2. kuntojumppa, 7.3. kuntojumppa, 14.3. punttijumppa, 21.3. punttijumppa, 28.3. keppijumppa, 4.4. keppijumppa, 11.4. kuntojumppa. 25.4. kuntojumppa

Maanantai Soittokerho Segnoset

Soitinyhtye Senoset
Soitinyhtye Segnosetin jäsenet 2022 keväällä.

 

Soittoryhmä segnosetin ystävänpäiväkonsertti 2.10.2022

Soitinyhtye Segnoset maanantaisin klo 11.00-15.00 Honkapirtillä.

Soitinyhtye toimii Pateniemen Eläkeläiset ry:n alaryhmänä päätoimipaikkanaan Pateniemen Honkapirtti. Soitinyhtye solisteineen esittää tavallisimmin vanhempaa tanssi- ja iskelmämusiikkia poissulkematta kuitenkaan muitakaan musiikin lajeja. Segnosetin toiminta on avointa kerhotoimintaa kaikille musiikin harrastajille ja kaikille soittimille. Tämä mahdollistaa ja pitää yllä musiikin harrastusta, ja ryhmä tukee toiminnallaan soittajien ja laulajien musikaalisten taitojen kehittämistä. Soitinyhtye toimii myös sosiaalisena verkostona ja mahdollistaa yhteisiä tapaamisia musiikista kiinnostuneille. Segnoset esiintyy Pateniemen Eläkeläiset ry:n tapahtumien lisäksi muidenkin yhteisöjen ja toimijoiden tilaisuuksissa niihin sopivilla kokoonpanoilla.

Soitinyhtyeen vetäjänä toimii Terho Kutilainen p. 0400 687261.

Maanantaina Muistikerho Terävät

Kerholaiset ryhmäkuvassa muistikummitilaisuudessailaisuudessa
Kerholaiset muistikummitilaisuudessa 11.4.2022.

Muistikerho kokoontuu Suvikulmassa osoitteessa Palosuontie 4 joka maanantai klo 13.00-14.30. Aloitamme treenit kahvilla. Ryhmässä treenataan aivoja monipuolisesti kynä ja paperi tehtävien sekä keskustelun avulla. Ryhmän tarkoitus on piristää muistin toimintaa. Pyrimme käsittelemään muistiin liittyviä asioita, esim. yleinen hyvinvointi, johon kuuluu ruoka, uni, liikunta, sekä sosiaalinen kanssakäynti. Seuraamme tiedotteita aiheeseen liittyen, mitä voisimme mennä kuuntelemaan tai katsomaan.

Mukavia kerhohetkiä Toivoo Toini.

Muistikerhossa yhden kerran kuukaudessa muistikahvila.

Muistikahvila-esite

Tiistaina Ulkoliikuntaryhmä

Ulkoliikunta kerholaiset piknikillä koitelinkoskella toukokuulla 2021
Ulkoiikuntakerho piknikillä 11.5.2021Koitelinkoskella.   Kuva Raimo Holappa

Ulkoliikuntaryhmä kokoontuu joka tiistai klo 12.00 Honkapirtin pihalle, mistä lähdetään liikkeelle, kävelemme tunnin tai kaksi. Joskus paistamme makkarat avotulipaikalla esim. Taskilan venesatamassa tai kauniilla Koitelin koskella. Yhdessä suunnitellaan, mitä tehdään. esim. reippaita kävelylenkkejä, erilaisia tempauksia ja luonto retkiä. Liikunta yhdessä tuo mielenvireyttä ja jäseniin joustavuutta.

Tervetuloa joukkoon iloiseen hakemaan liikunnan iloa. terveisin Tyyne

Keskiviikko Käsityökerho Virkkurit

Käsityökerho ahkeroimassa.

Käsityökerho kokoontuu Suvikulmassa, osoitteessa Palosuontie 4 joka keskiviikko klo 14.00-17.00. Meillä on kolme ompelukonetta ja saumuri. Ompelemme tilkkutöitä sekä muita kivoja juttuja, aina sesongin ja fiiliksen mukaan, myös korjausompelua tarvitseville. Olemme tehneet kankaanpainantaa ja pieniä askarteluhommia. Kahvittelemme ja jutustelemme töiden lomassa. Työmme tulokset myymme sitten kevät- ja joulumyyjäisissä.

Tervetuloa mukaan viihtymään. Arja

Käsityokerholaisten valmistamia kauniita käsitöitä
Käsityökerholaisten valmistamia kauniita käsitöitä

Torstaikerho aina torstaisin

Torstaaikerholaiset Honkapirtin salissa.
Torstaikerhoon Honkapirtille kokoontuu joka torstai 50-70 eläkeläistä yhteiseen tilaisuuteen.

 

SUURIN VIIKOTTAINEN TAPAHTUMA ON TORSTAIKERHO HONKAPIRTILLÄ KLO 11.00-14.00
Kerho kokoontuu talviaikana nimensä mukaisesti aina torstaisin, ei juhlapäivinä, eikä joulu- ja kesälomien aikana. Muista muutoksista ilmoitamme erikseen

Bingopallot
Bingo pyöri aina torstaisin. 

Aloitellaan klo 11 jälkeen vapaalla seurustelulla, Keittiöstä saatavana pikkurahalla kahvia ja pullaa tai jokin muu leivonnainen. Kerho alkaa klo 12 jonka avaa puheenjohtaja, hän kertoo ilmoitusasiat ja tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Kerhossa omaa ohjelmaa vuoroviikoin esim. kuoro, orkesteri, jumppatuokio, ym. jäsenten esittämää ohjelmaa, yhteislaulua ja bingo.

Ohjelmaan voi kuulua myös ulkopuolisia esitelmiä ja muita tapahtumia.

 

Torstai Virike kuoro

Virikekuoro harjoituksissa
Kuorolaiset harjoituksissa 17.3.2022

Kuoro kokoontuu torstaisin kerhon jälkeen viikottaisiin harjoituksiin Mauri Kinnusen ohjaamana. Kuorolaiset toivovat lisää laulun ystäviä joukkoonsa, että voisimme viihdyttää laulumme voimalla useammin kanssamme viihtyviä ihmisiä ja käydäpä laulamassa jossain muuallakin.
Tulkaa rohkeasti mukaan, kaikki osaavat laulaa ja Mauri löytää jokaiselle sopivan äänilajin.

Tervetuloa laulamaan!
Reino

Matkat ja Retket

Matkavastaavan katsaus
Meidän matkustus viime vuosina on ollut todella vähäistä, mutta nyt alkaa näyttämään jo hieman valoisemmalta. Nyt voidaan jo lähteä käymään teatterissa lähialueella ja Tuurin matka on jo sovittuna. Vaikka tämä meidän tautitilanne ei ole vielä ohi, niin me jo uskallamme sopia näistä kotimaan matkoista.Tietenkin me toimimme kaikessa vastuullisesti ja pyrimme kaikin tavoin ottamaan huomioon turvallisen matkustamisen.

Kivelän Kari tuli mukaan järjestelemään matkoja ja on jo kovasti puuhannut matkaa Pärnuun kevääksi. Pienin askelin mennään kohti normaalia, vielä se ei sitä ole, mutta luottavaisin mielin eteenpäin.

Raimo Holappa

Lue lisää matkoista linkistä Matkat ja Retket