Toimintasuunnitelma 2023.

ELÄKELÄISET RY:N PIRKANMAAN ALUEJÄRJESTÖ RY
TOIMINTASUUNNITELMA 2023
YHTEISKUNNAN edelleen kehittämiseksi tarvitaan eläkeläisväestön vahvaa osallistumista elinympäristön ja elinolosuhteiden parantamiseksi Kasvavassa eläkeläisväestössä on suuri mahdollisuus aktiivisina yhteiskunnan jäseninä. Olemme suuri voimavara vapaaehtoistyöntekijöinä
YTEISKUNTA palaa normaaliin toimintaan huolimatta siitä että koronatartuntoja vielä esiintyy, mutta melko kattava rokottettujen kansalaisten määrä vaikuttaa sen, että tartunnat ovat melko lieviä.
TOIMINTA tähtää siihen, että jäsenet lähtevät osallistumaan normaaliin toimintaan ja osallistuvat erilaisiin aktiiviteetteihin, kerhoihin, liikuntaan ja kaikenlaiseen mielenkiintoiseen sekä virkistävään toimintaan. Aluejärjestö tukee paikallisyhdistyksiä niiden toiminnassa.
ALUEKIERROS järjestetään torstaina 19.1.2023 ja paikkana on Kuljun Työväentalo Lempäälässä.
Nykyinen hallituksen harjoittama politiikka eläkeläisten ja pienituloisten kannalta on ollut, verrattuna moniin aiempiin hallituksiin, olosuhteisiin nähden parempaan suuntaan vievää. Siksi on tärkeää, että vaikutetaan äänestämällä siihen minkälainen eduskunta maahan valitaan.
3-ALUEEN tapaaminen järjestetään tiistaina 13.6.2023 Raisiossa, paikkana on
Tanssipaviljonki Huvilintu. Tänä vuonna on järjestämisvuorossa on Varsinais-Suomi
ELOKUUSSA, 22. – 24.8.2023, on keskusjärjestön retkeilypäivät Kalajoella. Ohjelmassa on muun muassa valtakunnallinen Boccia-turnaus aluejärjestöjen kesken, Pirkanmaalla järjestetään alkuvuoden aikana kilpailu jossa valitaan alueen edustaja kisaamaan mestaruudesta,
UUSI valittava aluetoimikunta järjestää koulutustilaisuuden KSL:n kanssa yhteistyössä. Kurssin aiheesta päätetään aluetoimikunnassa.
ALUETOIMIKUNNAN kokousrytmi määritellään järjestäytymiskokouksessa. Kevät- ja syyskokous järjestetään sääntöjen edellyttämällä tavalla ja työvaliokunta kokoontuu tarvittaessa.
JÄSENHANKINTA on koko toiminnan läpikulkeva toiminta-alue.
ALUEJÄRJESTÖ osallistuu aktiivisesti Pirkanmaan eläkeläispiirijärjestöjen yhteistyöelimen, PEETU:n, toimintaan. PEETU järjestää vaalipaneelin maanantaina 20.3.2023 Metsossa Tampereella.
KANNUSTETAAN perusjärjestöjä yhteistyöhön paikallistasolla muiden eläkeläisjärjestöjen ja ammattiyhdistysliikkeen sekä urheiluseurojen kanssa.