Etusivu

Porvoon Eläkeläiset ry on perustettu 25.5.1971

Kuulumme Eläkeläiset ry:n jäsenenä Suomen vanhimpaan eläkeläisjärjestöön ja olemme myös jäseninä Eläkeläiset Uudenmaan Aluejärjestössä.

Yhdistyksemme on poliittisesti sitoutumaton, eläkeläisten etuja ajava yhdistys. Kokoonnumme kevät- ja syyskaudella tiistaisin Lundin talolla kello 9-12.00 välillä, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta, askartelun/käsityön, jumpan, sketsien sekä kuorolaulun ja tietysti kahvikupposten merkeissä. Tiffany-kerho kokoontuu Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa keskiviikkoisin kello 10-13 välillä.

Omia juhliamme järjestämme noin kolme kertaa vuodessa, niihin kutsumme vieraita toisista eläkeläisyhdistyksistä ja käymme myös heillä vastavierailuilla.

Järjestämme myöskin erilaisia matkoja, esim. teatterimatkoja, risteilyjä sekä  sokkomatkoja ja paljon muutakin. Kannustamme jäseniämme terveellisiin elämäntapoihin, liikuntaan sekä hyvinvoivaan ikääntymiseen.

 

Ajankohtaista

Toimintakertomus 2022

Porvoon Eläkeläiset ry:n toimintakertomus v. 2022Vuosi 2022 alkoi vielä koronarajoituksin. Pääsimme aloittamaan varsinaisen kerhotoiminnan Lundin talolla 8.2.2022. Koko kulunu[...]