HIMANGAN ELÄKELÄISET ry – TERVETULOA KOTISIVULLEMME!

Historiaamme lyhyesti: Himangan eläkeläisten yhdistys on perustettu vuonna 1965. Yhdistystoiminta on siitä lähtien ollut vilkasta. Perustamiskokouksessa puhuja ja innoittaja on ollut Kokkolan Ykspihlajan yhdistyksestä. Kannuksen yhdistyksen lopettaessa toimintansa jäsenet liittyivät meidän yhdistykseemme. Kun Himangan kunta liittyi Kalajokeen 2010, jäsenet Kannuksen suunnalta jäivät vähitellen pois. Mm kulkuyhteydet katkesivat koululaiskuljetusten loputtua. Kuntaliitoksen myötä siirryimme myös Keski-Pohjanmaan maakunnasta Pohjois-Pohjanmaalle. Kuitenkin vielä kuulumme Eläkeläiset ry:n alue- eli piirijärjestötasolla  etelään päin Pohjanmaan aluejärjestöön. Kotikunnassamme Kalajoella toimii myös toinen Eläkeläiset ry:n järjestö. Teemme yhteistyötä matkojen ja yhteisten tapaamisten sekä järjestöille suunnattujen hyvinvointilomien muodossa. Jäseniä meidän yhdistyksessä on noin 120. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

PIKKUJOULUA vietämme Himankatalolla 13.12.2023 klo 12. Perinteinen tarjoilu: puuroa, kinkkuleipää, kahvi ja torttuja, hinta 10 €. Myös joulukorin arvonta, arpa 2 € tai 3 kpl 5 €. Toivomme laajaa osanottoa hyvän joulumielen saavuttamiseksi meille kaikille tämän monenlaisen rauhattomuuden keskelle.

Huom! Kerhotiedot ovat ”Kerhot”-sivulla. Kerhot Himanka-talolta siirretään ajalla 10.1 – 14.2. 2024 presidentin vaalien vuoksi pidettäväksi Vanhustentalojen kerhohuoneessa.

HYVINVOINTIALUEEN  TILANTEESTA KESKUSTELUTILAISUUS/aluevaltuutettu KATJA TULINIEMI Himankatalon kerhohuoneessa lauantaina 18.11.2023 klo 12 – 14.  – Näkymät ovat synkähköt – voimmeko saada tarvitsemamme palvelut tulevaisuudessa tyydyttävällä tavalla.  Tuo kortesi tai kokemuksesi kekoon ja tule keskustelemaan, lämpimästi tervetuloa!

Pohjanmaan Aluejärjestön syyskokous on Kurikassa 1.12.2023.

 

Tulevia tapahtumia

  • Pikkujoulun vietto 13.12

    Helinää helskettä pienten tiukujen... Pikkujoulu (mm. puuroa, kinkkua, torttuja, joulukorin arvonta).[...]