Ajankohtaista

Liikunnan haastekampanja 1.3.-30.4.

Eläkeläiset ry:n yhdistykset on jälleen haastettu mukaan Eläkkeensaajien keskusliitto EKL ry:n liikuntakampanjaan. Haastekampanja kestää kaksi kuukautta: 1.3.–30.4.

Kampanjassa kerätään ja merkitään päivittäisiä liikuntasuorituksia. Suorituksiksi kelpaavat kaikki sykettä nostattavat, kuntoa kohottavat tai ylläpitävät liikuntamuodot. Yhden suorituksen kesto on vähintään 30 minuuttia ja liikuntasuorituksia hyväksytään vain yksi päivässä. Näin ollen yksittäisen jäsenen suoritusten maksimäärä kampanjan ajalta voi olla 61.

Kukin kampanjaan osallistuva jäsen täyttää henkilökohtaisen liikuntakortin joita saa kerhossa Sirpa Savolaiselta ja palauttaa sen Sirpalle  heti kampanjan päättyessä eli huhtikuun lopussa.

Liikuntakortin voi leikata itselleen myös Eläkeläinen-lehdestä numero 1, jonka ilmestymispäivä oli 9.2.

← Artikkeli: Takaisin ajankohtaisiin

Ajankohtaista

Entinen rauha ja rakkaus -teatteriesitys

ENTINEN RAUHA JA RAKKAUS”Entinen rauha ja rakkaus on nostalginen hetki täynnä tunteita ja sydämellisiä jännitteitä aiheen vakavuutta sivuuttamatta. (Jorma Pollari, KSML 26.3.-[...]

Liikunnan haastekampanja 1.3.-30.4.

Eläkeläiset ry:n yhdistykset on jälleen haastettu mukaan Eläkkeensaajien keskusliitto EKL ry:n liikuntakampanjaan. Haastekampanja kestää kaksi kuukautta: 1.3.–30.4.Kampanjassa[...]