Tervetuloa iloiseen joukkoomme

Eläkeläiset ry on perustettu 1959 ja on Suomen vanhin puolueisiin sitoutumaton eläkeläisjärjestö. Kiuruveden Eläkeläiset ry on  perustettu 1962. Järjestömme toimii  eläkeläisten ja ikääntyneiden edunvalvojana, tasa-arvoisen yhteiskunnan vaikuttajana ja yhteenliittymänä. Olemme sukupolvirajat ylittävä yhteisöllinen kansalaisjärjestö. Tavoitteenamme on turvata eläkeläisille ja ikäihmisille  mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään, sekä omaehtoiseen harrastetoimintaan.

Tervetuloa tutustumaan kerhoomme Puistonkulmalle

Asematie 16. 74700 Kiuruvesi

Kerho alkaa klo 10.00. Kerhopäivä on keskiviikko  

Puistonkulmalla  tapaamme ystäviä ja tuttuja, sekä tustumme uusiin ihmisiin. Kerhopäivänä  liikumme, pelaamme,  laulamme, tanssimme ja pohdimme yhdessä ajakohtaisia asioita. Aloitamme kerhopäivän juomalla emäntien keittämää kahvia, tuoreen pullan kanssa ja vaihdamme viikon kuulumiset. Voit halutessasi ostaa kahvilipun ja arpoja, Voit myös tuoda arpajaispöytään jotakin pientä arvottavaa esim. kahvi- tai keksipaketin, hedelmiä, neuleita, karkkeja tai jotakin muuta.  Kahvi- ja arvanmyynti tuotot käytämme kerho toimintaan.

Järjestämme yhteisiä tapahtumia kerholaisille ja jäsenille. Osallistumme Savon aluejärjestön ja paikallisosastomme  suunnittelemille alueellisille retkille, tapahtumiin ja matkoille. Pidämme kerholaisille ja jäsenille  yhteisiä tapahtumia, kuten pikkujoulu, ystävänpäivä, kevätjuhla, teatteri, liikuntaretki ja muuta mukavaa yhteisöllistä tekemistä.

Haluamme kehittää toimintamme sisältöä. Kerro toiveesi ja anna palautetta kerhopäivinä tai ottamalla yhteyttä johtokunnan jäseniin,  yhteystiedot ovat yhteyshenkilöt linkissä.

Tule sellaisena kuin olet. Toimi omien voimavarojesi mukaan. Kanssamme et jää yksin.

Tapahtumakalenterista ja Kiuruvesilehdestä näet viikon kerho-ohjelman.

 

Ajankohtaista

Kummitapaaminen Vieremällä

Iloinen joukko Eläkeläiset ry:n porukoita kokoontui torstaina 19.5 Einarinpuistoon. Me Kiuruvedeltä menimme pienoisbussilla. Paikalla olivat jo Iisalmelaiset, Vieremäläiset ja[...]