Tervetuloa iloiseen joukkoomme

Eläkeläiset ry on perustettu 1959 ja on Suomen vanhin puolueisiin sitoutumaton eläkeläisjärjestö. Kiuruveden Eläkeläiset ry on  perustettu 1962. Järjestömme toimii  eläkeläisten ja ikääntyneiden edunvalvojana, tasa-arvoisen yhteiskunnan vaikuttajana ja yhteenliittymänä. Olemme sukupolvirajat ylittävä yhteisöllinen kansalaisjärjestö. Tavoitteenamme on turvata eläkeläisille ja ikäihmisille  mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään, sekä omaehtoiseen harrastetoimintaan.

Tervetuloa tutustumaan kerhoomme Puistonkulmalle

Asematie 16. 74700 Kiuruvesi

Kerho alkaa klo 10.00. Kerhopäivä on keskiviikko  

Puistonkulmalla  tapaamme ystäviä ja tuttuja, sekä tustumme uusiin ihmisiin. Kerhopäivänä  liikumme, pelaamme,  laulamme, tanssimme ja pohdimme yhdessä ajakohtaisia asioita. Voit halutessasi ostaa kahvilipun ja arpoja,  joilla voit  voittaa arpajaispöytään kerholaisten tuomia arpajaisvoittoja esim.kahvi- tai keksipaketin, hedelmiä, neuleita, karkkeja tai jotakin muuta. Kerhopäivän aloitamme  juomalla kahvia, tuoreen pullan kanssa ja vaihdamme viikon kuulumiset.   Kahvi- ja arvanmyynti tuotot käytämme kerho toimintaan, tapahtumiin ja yhteisiin reissuihin.

Järjestämme yhteisiä tapahtumia kerholaisille ja jäsenille. Osallistumme Savon aluejärjestön ja paikallisosastomme  suunnittelemille alueellisille retkille, tapahtumiin ja matkoille. Pidämme kerholaisille ja jäsenille  yhteisiä tapahtumia, kuten pikkujoulu, ystävänpäivä, kevätjuhla, teatteri, liikuntaretki ja muuta mukavaa yhteisöllistä tekemistä.

Haluamme kehittää toimintamme sisältöä. Kerro toiveesi ja anna palautetta kerhopäivinä tai ottamalla yhteyttä johtokunnan jäseniin,  yhteystiedot ovat yhteyshenkilöt linkissä.

Tule sellaisena kuin olet. Toimi omien voimavarojesi mukaan. Kanssamme et jää yksin.

Tapahtumakalenterista ja Kiuruvesilehdestä näet viikon kerho-ohjelman.

 

Ajankohtaista

Kevätkarkelot !

Hei. "Kevät keikkuen tulevi" tule torstaina 20.4.2023 klo 11.00  Puistonkulmalle Asematie 16 ohjelmallisiin kevätkarkeloihin. Tilaisuuteen on vapaapääsy. Kahvia, pullaa ja voi[...]

Kevätkokous Kiuruvedellä

SAVON ALUEJÄRJESTÖ RY:NKEVÄTKOKOUS TIISTAINA  14.04.2023Asematie 16 74700  KIURUVESI KOKOUS ALKAA KLO 11.00Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.Kokoukseen osalli[...]