Ajankohtaista

Aluepäivä Käskynkässä

Kokousväkeä Käskynkässä. Jan Koskimies ja Eva Rönkkö olivat asian äärellä ajankohtaisista asioista tiedottaessaan. Tässä muutamia asioita jatkokäsittelyyn paikallisyhdistyksille.

  • Toimintasuunnitelmassa, eduskuntavaalit, valtuustonkokous, Kalajoen retkeilypäivä, kurssipaikat ja koulutukset, kulttuurivihko, liikunta, jäsenhankintakampanja, ja toimintatonnit. Jan painotti myös aloitteiden tekemistä Eläkeläiset ry:n hallitukselle maaliskuun loppuun mennessä, että aloitteet ehditään käsitellä valtuuston aluevaliokunnassa. Aloitteet ovat tärkeitä, koska ne ohjaavat mm. toimintasuunnitelmaa ja edunvalvonnan tavoitteita. Eva avasi monikulttuurisuustyötä. liikuntaa ja kulttuuria. Saimme mukaamme materiaalia paikallisyhdistyksille jaettavaksi.
  • Kalajoen Hiekkasärkille tehtävä retkeilypäivä 22-24.8.2023. Retkeilypäivään on suunnitelmissa koota 500 aktiivista osallistujaa, painopiste on tavoittaa porukkaa, jotka tykkäävät ulkoliikunnasta. Tapahtuma sisältää myös paljon monipuolista ohjelmaa, johon jäsenet voivat olla osallisina ohjelman tuottajina ja osallistujina, Kattava tietopaketti Retkeilypäivästä löytyy eläkeläiset ry:n verkkosivuilta. Matkavastaavat ovat avainasemassa kootessaan osallistujia Retkeilypäiville Kalajoelle.

 

← Artikkeli: Takaisin ajankohtaisiin

Ajankohtaista

Kevätkokous Kiuruvedellä

SAVON ALUEJÄRJESTÖ RY:NKEVÄTKOKOUS TIISTAINA  14.04.2023Asematie 16 74700  KIURUVESI KOKOUS ALKAA KLO 11.00Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.Kokoukseen osalli[...]

Aluepäivä Käskynkässä

Kokousväkeä Käskynkässä. Jan Koskimies ja Eva Rönkkö olivat asian äärellä ajankohtaisista asioista tiedottaessaan. Tässä muutamia asioita jatkokäsittelyyn paikallisyhdistyk[...]