Etusivu

Tervetuloa tutustuman Lahden Eläkeläisten toimintaan.

Lahden Eläkeläiset ry on perustettu vuonna 1960. Tavoitteenamme on jäsenten ja ikäihmisten kunnon ja henkisen vireyden ylläpitäminen
sekä eläkeläisten edunvalvontaan liittyvien asioihin vaikuttaminen. Meidät löydät osoitteesta Hämeenkatu 15 4 krs., 15110 Lahti.

Lahden Eläkeläisten tulevaa toimintaa.
Torstaikerho jatkuu joka torstai klo 11- Tietotuvassa. Hämeenkatu 15 4 krs. Lahti. Jatkuen joka torstai koko talven. Keskustellaan ajankohtaiset aiheet, tietovisaa, muistipelejä, korttipelejä, bingoa, mölkkyä, kahvit. Ei pääsymaksua. Tervetuloa, mukavaan porukaan.

     Tulevaa toimintaa, yhdessä..
Karaoke, laulamme, yksin, yhdessä. Runokaraoke. Käden taidot- näyttely. Muistojen sävelet- ja tarinat. Erilaiset kulttuuri tapahtumat. Kansantanhukerho. Teatterikerho. Yhteistyö monikulttuurilaisten kanssa. Tiedotus, markkinatorilla, Mahdollisuuksien torilla satamassa, keväällä.
Teemme yhdessä Tietotuvassa. Hämeenkatu 15. 4 krs. Lahti, tapaamisiin, Tervetuloa.

Kädentaidot näyttely.
 Käden taidot- näyttely, avajaiset to.8.2.2024 klo 11- 13.30 Tietotupa. Näyttely jatkuu torstaisin 8- 29.2.2024 klo 11-13.30.
Lauantaina 24.2. klo 11-14.00.  Ei pääsymaksua.
Lahden Eläkeläisten jäsenten itse tekemät käsityöt, tilkkutyöt, lasityöt, taidemaalaukset, puutyöt, korut,  askartelut, ym on hyvä monipuolinen kokonaisuus.  Näyttelyssä on myyntiä, arpajaiset, käteismyynti.
Tervetuloa näyttelyyn myös muut kuin jäsenet.

Kansantanhu ryhmä.
    Uusi kansantanhu ryhmä aloittaa maaliskuussa, Hannun salilla. Siiri Kokko ohjaa. Kevään kerho on maalis- toukokuun keskiviikkoisin klo 12-13.00.Pieni osanottomaksu.
Jatkuu syksyllä syys- marraskuun. Tarkempi aikataulu varmistuu lähiaikana.
Kansantanhu kerhossa opetellaan eri askelikkoja ja tanssilajeja mm, valssi, jenkka, sottisi, polkka, polska. Tanssitaan perinteisiä tanhukoreografioita ja hieman uusiakin pieniä tansseja. Mukaan voi tulla niin vasta- alkajat kun jo kokeneetkin tanhuajat. Tunneilla pystyy osallistumaan oman fyysisen kuntonsa mukaan.

 

Terveys luennot jatkuu.
To.14.3. klo 11.00 Tietotupa. Hyvä uni. Heli Hautalahti kertoo  voimme keskustella, kysellä.
To. 18.4. klo 11.00 Tietotupa. Ikäihmisen ravinto, Heli Hautalahti kertoo. Tervetuloa, ei maksuja.


  Jäsenmaksu v 2024.
Yhdistyksen jäsenmaksu on v 2024.   20€ sisältää 6 kertaa ilmestyvän Eläkeläinen lehden.  Etusivulla on linkki Liity jäseneksi, sen täyttämällä ja lähetä painikkeella jäsenrekisteri kirja teidät jäseneksi, ja yhdistys hyväksyy jäsenyyden. Tervetuloa Lahden Eläkeläisten jäseneksi ja toimimaan yhdessä.