Kerhotoiminta

Kerhotoimintaa:

Kerho kokoontuu  joka toinen viikko torstaisin kaupungin nuorisotiloissa.

”Toimintatorstain” aloitamme klo 8.00 – 11.00 biljardin pelaamisella. Klo 10.00 juomme kerholaisten keittämät kahvit, keskustellen viikon aikana kertyneet asiat. Klo 10.30 – 12.00 on varattu kerhossa käyville luennoitsijoille. Aiheet ovat meitä eläkeläisiä kiinnostavia. Jos luennoitsijaa ei ole, pidämme lauluharrastusta yllä haitarin tahdissa tai katselemme vuosien saatossa kertyneitä kuvia ja videoita. Kesäaikana kerho on kiinni, biljardia pelaamme, se ei jää lomalle.


Lisäksi viikoittain keilataan keskiviikkona klo 13. – 14.00 ja biljardia pelaamme torstaisin klo 08.00-11.00 kaupungin nuorisotiloissa.

Eikä siinä vielä kaikki: pidämme pelikerhoa Heimolassa joka tiistai klo 12.00-14.00

Pelikerhossa pelaamme erilaisia korttipelejä sekä shakkia. Tervetuloa alan harrastajat ja harrastamattomat. Tarjoamme kahvit vapaaehtoisella maksulla.

Onko sinulla hyvä idea, tai edes idea toimintamuodoksi? Kerro se meille.

Talkoita teemme Luotorannassa sekä Heimolassa tarpeen mukaan.

Eläkeläiset ry on mukana kesätori – tapahtumassa sekä perinteisillä Kihupäivillä telttamme kanssa. Myyntivalikoimaamme kuuluu kahvin, pullan ja makkaran lisäksi letut hilloineen.

Tule mukaan, kerho on tarkoitettu kaikille eläkeläisille, kerhossa voit myös liityä jäseneksi. Nimi, syntymäaika ja kotiosoite, niillä pääset mukaan tähän mukavaan joukkoon. Me tarvitsemme sinua ja ehkä löydät mieleisesi harrastuksen kerhostamme. Pyhäjärven Sanommien viikottaiselta muistilistalta näet ajankohtaiset tapahtumat.

Jäsen maksumme on vuodelle 2023 20 € vuodessa, sillä saat myös ELÄKELÄINEN- lehden 6 kertaa vuodessa. Lehti kertoo ajankohtaisista asioista sekä jäseneduista.