Etusivu

Mottomme: ”Yhdessä kun oomme, siitä voimaa saamme”.

Olemme vireästi toimiva eläkeläisjärjestö, joka kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen vanhimpaan eläkeläisten keskusjärjestöön, Eläkeläiset ry:hyn. Yhdessä keskusjärjestön kanssa on jo yli 50 vuoden ajan tehty työtä eläkeläisväestön etujen parantamiseksi ja turvattujen vanhuspalvelujen saamiseksi pitkän päivätyön tehneille vanhuksille.

Kokoamme jäseniämme eri harrastusten ja virkistystoimintojen pariin. Eläketurvan parantamisen lisäksi ensisijaisena näemme vanhusten asumis-, sosiaali- ja terveyspalveluiden tasapuolisen takaamisen kaikille vanhuksille varallisuudesta tai yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta. Kuulumme jäsenenä myös Eläkeläiset ry:n Jokilaaksojen Aluejärjestöön, joka yhdistää alueemme eläkeläisjärjestöt ja niiden jäsenistön yhteiseen toimintaan.

Yhdistyksemme on puolueisiin sitoutumaton kansalaisjärjestö.

Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20 euroa. Sillä saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Eläkeläinen-lehden ja oikeuden osallistua oman yhdistyksen toimintaan. Voit myös osallistua alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Ajankohtaista

Kesäpäivät

Kesäpäivät torstaina 10.8.2023 klo 12–16 Ammattiosasto 200:n majalla Fantissa. Ohjelma: pihakilpailuja, yhteislaulua haitarimusiikin säestämänä sekä mukavaa yhdessäola. Pullak[...]

Kesäloma

Kerhot ovat kesälomalla. Syyskauden aloitus Varvin Pookilla tiistaina 5.9. klo 12–15.Kerhot alkavat seuraavalla viikolla maanantaina 11.9.Hyvää kesää kaikille![...]

Tulevia tapahtumia

  • Laulunlyömät klo 14

    yläaula[...]

  • Boccia klo 10

    salissa[...]