Etusivu

Mottomme: ”Yhdessä kun oomme, siitä voimaa saamme”.

Olemme vireästi toimiva eläkeläisjärjestö, joka kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen vanhimpaan eläkeläisten keskusjärjestöön, Eläkeläiset ry:hyn. Yhdessä keskusjärjestön kanssa on jo lähes 60 vuoden ajan tehty työtä eläkeläisväestön etujen parantamiseksi ja turvattujen vanhuspalvelujen saamiseksi pitkän päivätyön tehneille vanhuksille.

Kokoamme jäseniämme eri harrastusten ja virkistystoimintojen pariin. Eläketurvan parantamisen lisäksi ensisijaisena näemme vanhusten asumis-, sosiaali- ja terveyspalveluiden tasapuolisen takaamisen kaikille vanhuksille varallisuudesta tai yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta. Kuulumme jäsenenä myös Eläkeläiset ry:n Jokilaaksojen Aluejärjestöön, joka yhdistää alueemme eläkeläisjärjestöt ja niiden jäsenistön yhteiseen toimintaan.

Yhdistyksemme on puolueisiin sitoutumaton kansalaisjärjestö.

Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 euroa. Sillä saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Eläkeläinen-lehden ja oikeuden osallistua oman yhdistyksen toimintaan. Voit myös osallistua alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Ajankohtaista

Digipalvelut eivät riitä ikääntyneille

”Digivillitys”-muutos on huipussaan. Julkisuudessa ja viestimissä on kerrottu monenlaisista keinoista muuttaa palveluita. Yksityiset järjestävät tilaisuuksia, joihin houkutell[...]

Tanssitreenit

Eläkeläisten uusin kerho Tanssitreenit on alkamassa keskiviikkoisin kello 12–13.30. Rikastutamme tanssitaitoamme monipuolisen tanssimusiikin ja tanssin harrastuksella. Huoll[...]

Tulevia tapahtumia

 • Kesäpäivät klo 13

  Kesäpäivät Fantissa klo 13. Lippu 5 € sisältää pullakahvit ja makkaran. Arvanmyynti erikseen. Tervetuloa![...]

 • Pärnun matka

  Tiedustelut Anjalta puh. 050 569 8611.[...]

 • Johtokunnan kokous klo 10

  kerhohuoneessa[...]

 • Porinakerho klo 13

  Syksyn ensimmäinen porinakerho. Muut kerhot alkavat viikolla 38.[...]