Tervetuloa rentoon ja huumorin rikastamaan seuraamme

Rovaniemen eläkeläiset ry on perustettu 12.3.1961. Yhdistyksen periaatteena on toimia eläkeläisten ja ikäihmisten edunvalvojana, huolehtia sosiaalisesta ja henkisestä hyvinvoinnista sekä mahdollistaa ihmisarvoiseen elämään ikääntyessään. Toimimme yhteiskunnallisena vaikuttajana sekä omaehtoisen harrastustoiminnan ja itseilmaisun areenana.

TERVETULOA KOTISIVULLEMME

Yhdistyksemme kaikki toiminnot järjestetään Potkurissa, osoitteessa Piekkari, Pohjolankatu 2 A, Potkuri, Rovaniemi. Yhdistyksemme on vireästi toimiva monipuolinen ryhmä, meillä on useita harrastekerhoja, joiden toiminnassa unohtuu yksinäisyys ja turhat kiireet.

Maanantaisin  vuoden alusta alkaen ”Käsityöryhmä” kokoontuu  pääsääntöisesti klo 10-13, silloin kun on Sanataide projekti on niin käsityökerho alkaa tuntia myöhemmin  Isomussalissa, seuratkaa ilmoittelua. Ahkeria kädentaitajia kokoontuu iloisella mielellä yhteen, juttu luistaa ja sukka- ja lapaspuikot heiluvat tiuhaan tahtiin, valmiita kauniita töitä valmistuu pika vauhtia, uusia mallia luodaan. Ompelukoneet hyrräävät, syntyy erilaisia tilkkutöitä. Jokainen voi tehdä omien taitojensa ja mieltymyksiensä mukaan. Harrastuksen pariin toivomme miehiäkin mukaan, heilläkin on taito hyppysissä. Tulee mieleen vanha kansansanonta ” käsi kaunihin tekevi sitä silmä katselevi mieli kauan muistelevi”.

Seuraavat maanantait 15.1., 29.1., 12.2., 11.3., 25.3., 8.4. ja 22.4.  klo 9.45 – 10.45 Ylipolvinen Sanataide työpaja Ounasrinteen koulun 9.s luokkalaiset opettajineen ja ikäihmiset  tapaavat Potkurissa, projekti jatkuu toukokuun loppuun saakka   pois lukien hiihtoloma. Kulttuuri kutittaa mieltä, tervetuloa mukaan! Ryhmä on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuuden järjestäjänä Rovaniemen kaupungin ikäihmisten kulttuuripalvelut yhdessä Ounasrinteen yläasteen kanssa, tukijana Lapin kulttuurirahasto.

Tiistaisin klo 10-12 ”Senioritanssi”, paikkana Isomussali

Keskiviikkoisin klo 10-11.45 alkaa kokoontumaan vuoro viikoin   ”Usiasti unohtavat ryhmä” ja näytelmä ryhmä, klo 11.45 – 12.30 pidämme ”Jumpan” noin 45 min Urheiluopistolta vetäjät Isomussalissa tai yhdistyksemme liikuntakurssilaiset seuraa ilmoittelua

Boccia kerho aloittaa 17.1.  klo 17.00. Paikkana on Uimahalli Vesihiisi yläkerran tila. Ensimmäisenä kokoontumisena kokoontuminen uimahallin pihalle klo 16.45 Eero Ulmanen on vastassa ja opastaa pelaamisessa.

Torstaisin klo 10-12 on meidän ”Kerhopäivä”. Kerhoissa on keskustelua, yhteislaulua, kahvit, arpajaiset, pientä ohjelmaa, tuolijumppaa silloin tällöin noin 15 min verran, vierailijoita kertomassa eri alojen palveluista esim. terveyteen liittyvistä asioita yms. Kerhoon voi tulla tutustumaan, avoimet ovet periaatteella.

Samoin torstaisin ”Laulajat” kokoontuvat klo 12.10 – 13.30 Aholan Heikin säestyksellä ja Pesosen Kaisun johdolla. Laulajat on perinteinen pitkään toiminut sekä kooltaan suurin ryhmä. Tämä ryhmä hoitaa myös torstaikerhossa yhteislaulun ja vähän muutakin musisointia.

Potkurin yhteislaulutilaisuudet jatkuvat edelleen kuukauden viimeinen torstai klo 14-16 Isomussalissa. Laulattajina ovat Timo Löfgren, Antero Pallari, Jorma Ruonamaa ja Heikki Ahola. Väliajalla yhdistyksemme myy pullakahvia 3€.

KUN TEEMME YHDISTYKSEN NIMISSÄ RETKEJÄ, NIIN YHDISTYS ANTAA JÄSENETUNA MATKOISTA 5-10€ ALENNUKSEN , TÄMÄ EDELLYTTÄÄ ETTÄ JÄSENMAKSU ON MAKSETTUNA.  YHDISTYKSEMME KÄYTTÄÄ SAAGA TRAVEL OY.N PALVELUITA

Yhdistyksellämme on myynnissä suruadresseja 10€ hintaan sekä onnittelukortteja 3€ hintaan.

Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

YHDISTYKSEN JÄSENMAKSUN SUURUUS VUONNA 2024 ON 20 (kaksikymmentä) EUROA. VUODEN 2024 JÄSENMAKSU JÄSENELLE SAAPUU POSTITSE HELMIKUUN 2024 AIKANA KOTIOSOITTEESEEN TAI JÄSENEN VE[...]