Tervetuloa rentoon ja huumorin rikastamaan seuraamme

Rovaniemen eläkeläiset ry on perustettu 12.3.1961. Yhdistyksen periaatteena on toimia eläkeläisten ja ikäihmisten edunvalvojana, huolehtia sosiaalisesta ja henkisestä hyvinvoinnista sekä mahdollistaa ihmisarvoiseen elämään ikääntyessään. Toimimme yhteiskunnallisena vaikuttajana sekä omaehtoisen harrastustoiminnan ja itseilmaisun areenana.

TERVETULOA KOTISIVULLEMME

Yhdistyksemme kaikki toiminnot järjestetään Potkurissa, osoitteessa Piekkari, Pohjolankatu 2 A, Potkuri, Rovaniemi. Yhdistyksemme on vireästi toimiva monipuolinen ryhmä, meillä on useita harrastekerhoja, joiden toiminnassa unohtuu yksinäisyys ja turhat kiireet.

Maanantaisin klo 10-11.30 kokoontuu ”Digikerho” ja klo 11.30 – 12.15  pidämme ”Jumpan” noin 45 min Urheiluopistolta vetäjät Isomussalissa tai yhdistyksemme liikuntakurssilaiset seuraa ilmoittelua

Seuraavat maanantait 30.10. 13.11 ja 27.11. klo 9.45 – 10.45 Sanataidetta Ounasrinteen koulun 9.s luokkalaiset opettajineen ja ikäihmiset  tapaavat Potkurissa, projekti jatkuu toukokuun loppuun saakka  joululoman jälkeen  pois lukien hiihtoloma.

Tiistaisin klo 10-12 ”Senioritanssi”, paikkana Isomussali

Keskiviikkoisin ”Käsityöryhmä” kokoontuu parillisina viikkoina klo 10-13 paikkana Tervassali, parittomina viikkoina klo 10-13 Isomussali. Ahkeria kädentaitajia kokoontuu iloisella mielellä yhteen, juttu luistaa ja sukka- ja lapaspuikot heiluvat tiuhaan tahtiin, valmiita kauniita töitä valmistuu pika vauhtia, uusia mallia luodaan. Ompelukoneet hyrräävät, syntyy erilaisia tilkkutöitä. Jokainen voi tehdä omien taitojensa ja mieltymyksiensä mukaan. Harrastuksen pariin toivomme miehiäkin mukaan, heilläkin on taito hyppysissä. Tulee mieleen vanha kansansanonta ” käsi kaunihin tekevi sitä silmä katselevi mieli kauan muistelevi”.

Torstaisin klo 10-12 on meidän ”Kerhopäivä”. Kerhoissa on keskustelua, yhteislaulua, kahvit, arpajaiset, pientä ohjelmaa, tuolijumppaa silloin tällöin noin 15 min verran, vierailijoita kertomassa eri alojen palveluista esim. terveyteen liittyvistä asioita yms. Kerhoon voi tulla tutustumaan, avoimet ovet periaatteella.

Samoin torstaisin ”Laulajat” kokoontuvat klo 12.10 – 13.30 Aholan Heikin säestyksellä ja Pesosen Kaisun johdolla. Laulajat on perinteinen pitkään toiminut sekä kooltaan suurin ryhmä. Tämä ryhmä hoitaa myös torstaikerhossa yhteislaulun ja vähän muutakin musisointia.

”Usiasti Unohtavat ryhmä”  EI TÄMÄN SYKSYN AIKANA OLE KOKOONTUMISKERTOJA LAINKAA

Potkurin yhteislaulutilaisuudet jatkuvat edelleen kuukauden viimeinen torstai klo 14-16 Isomussalissa. Laulattajina ovat Timo Löfgren, Antero Pallari, Jorma Ruonamaa ja Heikki Ahola. Väliajalla yhdistyksemme myy pullakahvia 3€.

KUN TEEMME YHDISTYKSEN NIMISSÄ RETKEJÄ, NIIN YHDISTYS ANTAA JÄSENETUNA MATKOISTA 5-10€ ALENNUKSEN , TÄMÄ EDELLYTTÄÄ ETTÄ JÄSENMAKSU ON MAKSETTUNA.  YHDISTYKSEMME KÄYTTÄÄ SAAGA TRAVEL OY.N PALVELUITA

Yhdistyksellämme on myynnissä suruadresseja 10€ hintaan sekä onnittelukortteja 3€ hintaan.

Ajankohtaista

JOULURUOKAILU

TORSTAINA 14.12.2023 klo 12:00 JOULURUOKAILU VALDEMARISSAMAKSU 30 € / jäsen 15.11.2023 mennessä ainoastaan yhdistyksen tilille:FI31 8000 1400 9192 14   käytä viitenumeroa 202[...]

Tulevia tapahtumia

  • POTKURIN YHTEISLAULU

    LAULATTAJINATIMO LÖFGREN, JORMA RUONAMAA, ANTERO PALLARI JA HEIKKI AHOLAVÄLIAJALLA KAHVI JA PULLA 3€[...]