Etusivu

TERVETULOA SALON ALUEEN ELÄKELÄISET RY:n KOTISIVUILLE !

 

Salon alueen Eläkeläiset ry:n historia alkaa Halikon Eläkeläiset ry:n toiminnasta.Yhdistys perustettiin 25.06.1970 ja se oli entisen Halikon kunnan alueella toimiva ensimmäinen eläkeläisjärjestö. Salon seudun kuntien yhdistyttyä uudeksi Salon kaupungiksi eläkeläisjärjestömme toiminta kohdistui sittemmin koko Salon alueelle. Yhdistyksen nimi muutettiin Salon alueen Eläkeläiset ry:ksi  02.12.2021.

Salon alueen Eläkeläiset ry on puolueisiin sitoutumaton eläkeläisten etujen puolustaja ja yhdessäolojärjestö. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintamme tärkeimpiä arvoja ovat yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja solidaarisuus heikoimpia kohtaan.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme. Pääasiassa kokoonnumme jokatoinen maanatai Halikossa Ikäkeskus Majakassa. (parilliset viikot) Pidämme tietokilpailuaja, pelaamme bingoa, nautimme kahvia tai suunnittelemme tulevia tapahtumia.

Tervetuloa

Tulevia tapahtumia

 • Kerhotapaaminen

  Kerhotapaaminen Hehkun majalla. Ohjelmassa bingo, kahvittelua, arvontaa ja muuta mukavaa.[...]

 • ULKOILUPÄIVÄ

  Ohjelmassa mm. Mölkynheittoa, kysymysrasteja, makkaranpaistoa ja kahvittelua.[...]

 • Retki Piikkiön yhdistyksen kanssa Eduskuntaan

  Olemme varanneet vierailuajan eduskuntatalolle. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Ohjelmaan sisältyy eduskuntatalon esittely ja tapaaminen kansanedustajien Merja Kyllösen ja Katj[...]

 • SALON ALUEEN ELÄKELÄISET RY:n Sääntömääräinen syyskokous

  Yhdistykse sääntömääräinen syyskokous. Käsitellään sääntöjen 7§ mukaiset asiat. Kokouksessa kahvitarjoilu. Kokouksen jälkeen normaali kerhotapaaminen.[...]