Etusivu

Varkauden Eläkeläiset ry:n sivu on tarkoitettu kaikille, jotka ovat eläkkeellä tai muuten kiinnostuneita toiminnastamme. Sivun välityksellä jaamme  tietoa toiminnastamme, toimijoistamme ja tapahtumistamme.

Maanantai Varkauden Eläkeläiset ry:ssä harrastus ja kuntoilupäivä. Warikolla Ahlströminkatu 22:ssa aloitamme  klo 9.00 käsityökerho  ja miehet laulavat, klo 10.00 lauluryhmämme kokoontuu ja klo 11.00 ilmaisutaito kohenee. Kuntoa kohotamme uimahallilla klo 12.45 – 13.30 jumpaten ja venytellen, klo 13.30 pulahdamme vesijumppaan.

Keskiviikko on kerhopäivämme. Kokoonnumme Warikolla klo 8.45 bocci-palloa heittämään ja biljardia pelaamaan.  Juomme kahvia ja seurustelemme, pidämme arpajaiset ja jumppaamme kaikille sopivin liikkein. Klo 10.00 virkistymme eri teemojen parissa, joista tarkemmin  tietoa näillä sivuilla kohdassa Ajankohtaista/Viikko-ohjelma. Tervetuloa!

Perjantai on tanssipäivä. Uimahallin alakerran jumppasalissa tanssitaan senioritansseja ja lavista. Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Ajankohtaista

Kesätapahtumia

Yhdistykselle on varattu pöytä Torpan Kimppa Kirppikseltä ajalle 1.8. - 27.8. Pöydän numero on 35. Jos sinulla on siistiä ja hyväkuntoista tavaraa, josta haluat luopua, voit t[...]