Etusivu

Iin Eläkeläiset ry on osa Suomen vanhinta valtakunnallista eläkeläisjärjestöä, Eläkeläiset ry:tä, ja sen Pohjois-Pohjanmaan kattavaa Jokilaaksojen Aluejärjestöä.
Iin Eläkeläiset ry on perustettu 1969.
Olemme puolueisiin sitoutumaton eläkeläisten etujen puolustaja ja yhdessäolojärjestö. Toimintaamme ohjaavat yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja solidaarisuus heikoimpia kohtaan.
Toimintamme sisältää mm. jumppaa, kulttuuri- ja ohjelmatoimintaa, juhlia, matkoja, erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä eläkeläisten vapaaehtoistoimintaa.
Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen toimintaa ja suorittaa yhdistyksen syyskokouksen vuosittain määräämän jäsenmaksun (nyt 20€/vuosi).
Jäsenenä voit osallistua meidän ja Eläkeläiset ry:n monipuoliseen toimintaan, matkoille, retkille, valtakunnallisiin tapahtumiin ja koulutukseen sekä saat Eläkeläinen-lehden.

Voit täyttää nettihakemuksen täällä tai tulla tilaisuuksiimme. Varmimmin tapaat johtokunnan jäseniä tai muita asian osaavia maanantaisin klo 11 – 12 Järjestötalolla. Puheenjohtajan ja jäsensihteerin yhteystiedot löytyvät esim. yhteystiedot-sivulta.

Ajankohtaista

Viikoittaiset toiminnot alkavat vko.2 (8.1.2024) alkaen[...]

Tulevia tapahtumia

 • Laskiaisrieha

  Iin Eläkeläisten perinteinen laskiaisriehaSoittaa Ykä & poikaTervetuloa.[...]

 • Laskiaisrieha

  Aloitamme ruokailulla klo 11.00. Tarjolla hernekeittoa, jälkiruokana laskiaispulla ja kahvi. Ohjelma alkaa klo 12.00 ja lopuksi tanssit orkesterin tahdittamana. Ovimaksu 5 eur[...]

 • Karaoketanssit

  Karaoketanssit[...]

 • Johtokunnan kokous

  Johtokunnan kuukausikokous[...]

 • Kevätkokous

  Iin Eläkeläisten sääntömääräinen kevätkokous[...]

 • Lohisoppapäivä

  Iin Eläkeläisten kevätkauden päättävä lohisoppapäivä[...]