Etusivu

Iin Eläkeläiset ry on osa Suomen vanhinta valtakunnallista eläkeläisjärjestöä, Eläkeläiset ry:tä, ja sen Pohjois-Pohjanmaan kattavaa Jokilaaksojen Aluejärjestöä.
Iin Eläkeläiset ry on perustettu 1969.
Olemme puolueisiin sitoutumaton eläkeläisten etujen puolustaja ja yhdessäolojärjestö. Toimintaamme ohjaavat yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja solidaarisuus heikoimpia kohtaan.
Toimintamme sisältää mm. jumppaa, kulttuuri- ja ohjelmatoimintaa, juhlia, matkoja, erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä eläkeläisten vapaaehtoistoimintaa.
Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen toimintaa ja suorittaa yhdistyksen syyskokouksen vuosittain määräämän jäsenmaksun (nyt 20€/vuosi).
Jäsenenä voit osallistua meidän ja Eläkeläiset ry:n monipuoliseen toimintaan, matkoille, retkille, valtakunnallisiin tapahtumiin ja koulutukseen sekä saat Eläkeläinen-lehden.

Voit täyttää nettihakemuksen täällä tai tulla tilaisuuksiimme. Varmimmin tapaat johtokunnan jäseniä tai muita asian osaavia maanantaisin klo 11 – 12 Järjestötalolla. Puheenjohtajan ja jäsensihteerin yhteystiedot löytyvät esim. yhteystiedot-sivulta.

Ajankohtaista

T-paitoja tilattavissa 20 €/kpltilauksia vastaanottaa Eila Jämsä puh. 041 5498223[...]

Tulevia tapahtumia

 • Simaa ja Munkkeja

  Simaa ja munkkeja tiistaina 30.4.2024 12.00 Iin Järjestötalolla Perinteisesti vappuaattona on saatavana simaa 1,5l/5€, 1l/4€ ja 0,75l/3€ ja munkkeja 1€/kpl.Ennakkotilauksissa[...]

 • Johtokunnan kokous

  Johtokunnan kuukausikokous[...]

 • Liikuntapäivä

  Iin eläkeläisjärjestöjen yhteinen liikuntapäivä.[...]

 • Jokilaaksojen eläkeläisten ulkoilupäivä

  Jokilaaksojen Aluejärjestö kutsuu Teidät ROKUALLE viettämään ulkoilupäivää 24.5.2024 Vietetään mukavaa perjantaipäivä yhdessä, ulkoillen, tanssien, opitaan luennolla, miten ja[...]

 • Lohisoppapäivä

  Iin Eläkeläisten kevätkauden päättävä lohisoppapäivä[...]

 • Iin Eläkeläisjärjestöjen musiikki- ja liikuntapäivä

  Iin Eläkeläisjärjestöjen musiikki- ja liikuntapäivä[...]