Ajankohtaista

Alkanut vuosi 2024

Vuoden 2024 Johtokunta kokoontuu kuukauden ensimmäisenä maanantaina Puistonkulmalla. Kuukausikokouksiin sisältyy sääntömääräiset asiat ja toiminnansuunnittelu. Johtokunnan yhteystiedot ja vastuu tehtävät ovat nähtävissä etusivulla.

Ollaan menossa hyvää vauhtia kohti kevättä, joten on aika kurkata mitä tämän vuoden toimintaan on suunniteltu.

Viikkokerhomme kokoontuu Puistonkulmalla Asematie 16, keskiviikkona klo 10-12 välisenä aikana

Tervetuloa joukkoomme. Kerho alkaa kahvi- ja arpalippujen ostolla (kahvi+ pulla ja neljä arpaa 5€) tai voit ostaa kahvin ja arvat erikseen. Voit myös tuoda arvottavaksi jotakin pientä. Arvonta suoritetaan kerhon päätteeksi.

Keskiviikon kerhotapahtumista ilmoitetaan   Kiuruvesi lehdessä,  kerhotilamme ilmoitustaululla ja  kotisivuilla, josta voitte seurata kerhomme toiminnan uudet ja ajankohtaiset toiminnat.

Viikkokerhoissa jatkamme jo tuttuja juttuja, kuten  ohjattua jumppaa, heittotarkkuutta vaativaa tonkkakumin heittoa, hernepussin heittoa, boccia sekä suosittua joukkue peliä curlingia. Porinapiirit,  pöytäpelit ja erilaiset korttipelit kokoavat osallistujat saman pöydänääreen. Kädentaitajat ovat  valloittaneet omanpöydän erilaisille käsitöille. Viikoittain vaihtuvaa toimintaa ovat bingo ja tanssiliikunta karaoken tahdissa. Lisäksi kuulumisia vaihdetaan ja tietoa jaetaan ajankohtaisista asioista.  Uutena toimintana aloittelemme  liikuntaharrastusta ”sylilentopalloa” johon voi osallistua, vaikka osallistujalla olisi liikuntarajoitteita (pyörätuoli). Sylilentopallo on kevennettyä lentopalloa. samoilla säännöillä, kuin lentopallo. Teemme myös ulkoliikunta tapahtuman Kaukon senioripuistoon, kun lumet ovat sulaneet ja laitteet paljastuneet lumen alta. Järjestömme osallistuu erilaisiin yhteisöllisiin tapahtumiin.  Matkavastaavamme tiedottaa ja kokoaa lähtijät erilaisiin tapahtumiin. Yhteisistä matkoista ja tapahtumista saat tietoa kerhossa ja ilmoitamme Kiuruvesilehdessä.

Ennen kesätaukoa alamme  valmistautua Savo-Karjalan alueen yhteiseen kulttuuritapahtumaan, joka järjestetään  Leppävirralla viihdekeskus Tulenliekissä 30.8.2024.

 

Kulttuuritapahtumaan valmistautuminen ja suunnittelu on jo alullaan. Kädentaitajat ovat innostuneet suunnittelemaan elokuun kulttuuritapahtumaan käsityötä, jolla aikovat voittaa kädentaidot palkinnon. Harjoittelemme myös tapahtumaan jotakin ohjelmanumeroa esitettäväksi.  Lisäksi tavoittelemme voittoa jossakin sisä- tai ulkoliikunta pelissä esim. Boccia-turnauksessa. Tulethan osallistumaan ja vahvistamaan voitontahtoista  joukkoamme. Kesätauon jälkeen elokuussa ehdimme vielä harjoitella ja viimeistellä osallistumistamme kulttuuritapahtumaan Leppävirralla. Kulttuuritapahtumasta ja osallistumisesta tapahtumaan  tiedotetaan kesällä tarkemmin.

Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan yhteiseen toimintaamme.

 

← Artikkeli: Takaisin ajankohtaisiin

Ajankohtaista

Alkanut vuosi 2024

Vuoden 2024 Johtokunta kokoontuu kuukauden ensimmäisenä maanantaina Puistonkulmalla. Kuukausikokouksiin sisältyy sääntömääräiset asiat ja toiminnansuunnittelu. Johtokunnan yht[...]

Kiuruveden Eläkeläiset ry:n vuosi 2023

On vuoden 2023 viimeinen päivä. Kulunut vuosi oli koronan jälkeen toiminnallinen vuosi. Koronavirus syksyllä pääsi taas voimistumaan, mutta ei kuitenkaan vaikuttanut kerhotoim[...]

Kerhotoimintaa loppuvuodelle

Hei keskiviikon kerhot ovat jo hyvässä vauhdissa. Esittäkää uusia ideoita keskiviikon kerhossa, mitä ja miten voimme kehittää  toimintoja entisten lisäksi. Olemme retkeilleet[...]