Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Liminka-Lumijoki Eläkeläiset ry on osa Suomen vanhinta valtakunnallista eläkeläisjärjestöä, Eläkeläiset ry:tä.

Yhdistyksemme teki historiaa 1.1.2023, kun muutti entisen Limingan eläkeläiset ry:n nimen uudeksi Liminka-Lumijoki Eläkeläiset ry:ksi.

Kerhomme kokoontuu keskiviikkoisin klo 13-15  pääsääntöisesti Limingan työväentalolla, Krankantie 7. Kuukauden viimeisenä kerhopäivänä meillä on ruokateema ja syömme aina jotain terveellistä kotiruokaa hintaan 6,-/hlö. Teemme myös erilaisia retkiä ja matkoja, joista sovitaan aina erikseen.

Syksy on pyörähtänyt hyvin käyntiin ja talvikin ehkä tässä vielä tulee. Ke 22.11. klo 13 kokoonnumme omaan kerhotapaamiseemme Limingan työväentalolle. Jatkamma elämäntarinoiden kertomista, keskustelemme ajankohtaisista asioista ja saamme varmasti joltain ahkeralta lukijalta kirjavinkkauksen. Mielenkiintoista ohjelmaa on siis tarjolla normi kahvituksen kera.

Seuraavat kerhotapaamiset ovat ke 29.11. ja 13.12., jolloin syömme riisipuuroa luumusopan kera. Pidämme myös herkkukori-arpajaiset. 14.12. lähdemme porukalla Tyrnävälle Pikkujoulua viettämään yhdessä tyrnäväläisten kanssa. Pikkujoulu alkaa Tyrnävän työväentalolla klo 12 ja ruokailu maksaa 30,-, joka maksetaan paikan päällä. Mikäli haluat lähteä mukaan ja tarvitset kyydin, ota yhteyttä Pirjoon.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan, vaikuttamaan ja nauttimaan hyvästä senioreiden seurasta!

Ps. Haluatko kuulla lisää toiminnastamme? Ota yhteyttä Pirjoon!