Etusivu

Tervetuloa näiden sivujen kautta tutustumaan PATENIEMEN ELÄKELÄISET ry:n yhdistykseen ja sen toimintaan.

Pateniemen eläkeläiset on poliittisiin puolueisiin sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys ja kuuluu yhtenä yhdistyksenä Suomen vanhimpaan eläkeläisten keskusjärjestöön ELÄKELÄISET r.y.

Alueellisena yhteyselimenä toimii JOKILAAKSOJEN aluejärjestö johon  myös Pateniemen eläkeläiset ry kuuluu.

Yhdistyksen tavoitteena on koota eläkeläisiä yhteen ja tarjota heille yhdessäoloa toisten ihmisten kanssa, sekä innostaa heitä pitämään huolta omasta kehostaan ja henkisestä vireydestään.
Näihin tavoitteisiin pyrimme monin tavoin esimerkiksi monenlaisten harrastusten kautta, (mm. jumpat, soitot, kuoro, yhteislaulu, matkailu, muistipiiri, käsityöt ja ulkoliikunta), sekä mielenkiintoisiin ja tärkeisiin asioihin perehtymällä ulkopuolisia esitelmöitsijöitä käyttäen.

TERVETULOA JOUKKOOMME!

 

Historia

LYHENNELMÄ HISTORIASTA

Pateniemen Eläkeläiset ry on perustettu 7.4.1963 Pateniemen Työväentalolla, missä se toimi Honkapirtin valmistumiseen saakka. Perustavan kokouksen puheenjohtajana toimi Kustaa Kinnunen ja sihteerinä Uuno Wiander.

Läsnä oli 250 osanottajaa. ” Kummiyhdistyksenä” toimi Oulun Eläkeläiset ry, jonka puheenjohtaja Ahmala selosti ja opasti yhdistyksen perustamisessa.Pateniemen Eläkeläisten ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Pekka Liimatainen ja sihteeriksi Tyyne Alakangas.


Jäsenistöltä toivotaan  myös  aloitteita toiminnan kehittämiseksi.

Aloitelaatikko on kerhopäivinä aulassa. Laatikkoon voit jättää aloitteita matkoista, retkistä, kerhoista ym. tapahtumista. Toivotaan positiivisia  ja asiallisia aloitteita.

Aloitteita voi antaa myös suoraan johtokunnan jäsenille suullisesti tai sähköpostilla.

Edessä olevassa kansiossa on luettavissa johtokunnan kokouksen pöytäkirjat.

Ilmoituslehtemme on Forum


 

 

Ajankohtaista

Haetaan sihteeriä Yhdistykselle

Sinä kaipaamamme sihteeri tai toinen henkilö , yhdistyksemme kaipaa juuri sinua. Jos tiedät , kuka on etsimämme henkilö, ota yhteyttä tai kerro, kuka hän olisi. Kotisivuilta l[...]

Tulevia tapahtumia

 • Jumppa

  Miesten jumppa kevät 2023[...]

 • Muistikerho

  Muistikerho maanantaisin. Kahvittelun ja porinoiden jälkeen, monipuolista aivojen treenaamista iloisesti porukalla.[...]

 • Ulkoliikuntaryhmä

  Reipasta ulkoilua tiistaisin. Lähtö Honkapirtiltä klo 12.00[...]

 • Käsityökerho

  Käsityökerho kevät 2023[...]

 • Torstaikerho

  Torstaikerho aloitetaan nauttimalla keittiöstä eurolla kahvi ja lämmin eläkeläisten tekemä leivonnainen klo 11.00. Kerho alkaa klo 12.00. Ohjelmassa esim. luennoitsijoita, yht[...]

 • Jumppa

  Miesten jumppa kevät 2023[...]